TRATTORIA PORTOFINO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2686 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trattoria Portofino. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 18:16 Oud lamsvlees, patat bagger vet! Keurig optijd besteld ruim 25 mIn later bezorgd, spijt van me fooi.
26 nov 2022 om 15:52 Het eten was weer heerlijk!
21 nov 2022 om 23:01 Kapsalon lamsshoarma was heerlijk en de friet smaakte speciaal. Eten was ook snel bezorgd
20 nov 2022 om 19:21 SUPER LEKKER GEGETEN VANDAAG!! Patatje oorlog was geen oorlog maar pure liefde! Heerlijk met 2 kapsalons!! Love naar PORTOFINO
18 nov 2022 om 20:16 eten was lekker en snel bezorgd! zeker voor herhaling vatbaar
13 nov 2022 om 22:34 Als je niet tegen goed eten kan dan moet je hier niet bestellen. Het eten was lekker (misschien te goed) betaald voor knoflooksaus kreeg 2 bakjes was oprevht verbaasd. Totaal niet gierig qua inhoud.
13 nov 2022 om 9:30 Lekker en genoeg.
12 nov 2022 om 21:39 De ergste calzone wat ik heb besteld
9 nov 2022 om 20:41 Kip met rijst was lekker, veel en goed warm. Die lahmacun was nat en heb ik weggegooid. Zonde zo.
7 nov 2022 om 20:01 Eten was goed. Bezorger was optijd vriendelijke man.
6 nov 2022 om 22:58 Heerlijk gegeten en echt klant vriendelijk
6 nov 2022 om 9:59 Heerlijke pizza